Bandenhotel Land Rover

Bandenhotel Land rover

Altijd de juiste banden voor uw Land Rover of Range Rover

Uw Land Rover rijdt het lekkerste op de juiste banden. De auto presteert beter en goede banden verhogen gegarandeerd het rijcomfort. Bij Land Rover dealer Knook adviseren wij u graag over de banden die geschikt zijn voor uw Jaguar. Zo hebben wij verschillende types, merken en maten in het assortiment. U kunt bijvoorbeeld bij ons ook uw winterbanden aanschaffen.

Winterbanden bieden comfort en veiligheid tijdens extreem weer

Het gebruik van winterbanden in winterse weersomstandigheden zet zoden aan de dijk. U en uw passagiers zullen zich een stuk veiliger op de weg voelen. Winterbanden hebben bewezen meer grip op gladde wegen. Pas als de buitentemperatuur onder de 7º C zakt, is het zinvol om de zomerbanden om te wisselen met de winterbanden.
Voor het wisselen van de winter- en zomerbanden hebben wij een praktisch bandenhotel ingericht. Afhankelijk van het seizoen slaat u de niet-gebruikte banden (winter of zomer) bij ons op in het bandenhotel. Voorspellen de weersverwachtingen wintersweer dan kunt u met een snelle afspraak de zomerbanden laten vervangen door uw eigen – bij ons opgeslagen – winterbanden. En andersom als de lente er weer aankomt. Naast de verkoop van winterbanden hebben wij ook aparte velgensets specifiek voor Land Rover en Range Rover in ons aanbod. Vraag er gerust naar, wij adviseren u graag.
De opslag van winter- en zomerbanden kost € 35,- per bandenseizoen. Dit bedrag is bestemd voor de opslag, reiniging en verzekering. Voor het omwisselen en monteren van de banden rekenen wij het werkplaatstarief.

De juiste banden specifiek geselecteerd voor uw Land Rover
Naast de zomer- en winterbandenservice adviseren wij u graag over de juiste banden voor uw Land Rover in relatie tot de omstandigheden en condities waarin u rijdt. In ons assortiment hebben we een ruim aanbod speciale banden en velgen specifiek geselecteerd voor Land Rover. Informeer gerust naar de mogelijkheden.