KNOOK BREDA NEEMT EXTRA MAATREGELEN OM VERSPREIDING VAN HET CORONAVIRUS (COVID-19) TEGEN TE GAAN EN U ALSNOG ONBEZORGDE MOBILITEIT TE BIEDEN.

Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de algemene maatregelen en richtlijnen van het RIVM, dit verwachten wij ook van onze klanten en leveranciers. Zo zullen wij u bij ontvangst tijdelijk geen hand geven en houden we een gepaste afstand (1,5 meter). Contactgevoelige plaatsen zoals balies, koffieautomaten en deurklinken worden extra gereinigd om het risico op besmetting te minimaliseren. Ook zullen onze mederwerkers o.a. het stuur, de versnellingspook en de handvatten van uw auto extra reinigen voor en na een bezoek in de werkplaats en bij proefritten.

Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij diegene om thuis te blijven.

Onze openingstijden blijven vooralsnog ongewijzigd, inclusief onze dagelijkse werkzaamheden. Zo kunnen wij u voorlopig gewoon ontvangen in onze showroom, onze werkplaats en het magazijn.

Heeft u een werkplaatsafspraak? Wij kunnen uw auto indien gewenst halen en brengen. Brengt u de auto toch zelf? Onze service adviseurs houden gepaste afstand, desinfecteren uw sleutel bij ontvangst en afgifte, en zorgen voor een hygiënische overdracht.

Heeft u interesse in een nieuwe of jong gebruikte auto, maar twijfelt u over een bezoek? Uiteraard zijn wij zowel online als per telefoon bereikbaar. Onze complete voorraad is volledig in 360 graden te bekijken op www.knook-jaguarlandrover.nl/occasions/ . Wij kunnen online uw eventueel in te ruilen auto taxeren, en het volledige aankoopproces digitaal afhandelen.

Wij verzoeken leveranciers en accountmanagers voor niet urgente zaken hun bezoek uit te stellen.