Fabrieksmodificaties Jaguar

Fabrieksmodificaties Jaguar

De nieuwe Jaguar

Zodra de nieuwe Jaguar aan u wordt afgeleverd, kunt u rekenen op een auto die voldoet aan de laatste stand van de techniek. U gaat dus gebruik maken van onze kwalitatief hoogwaardige technieken, waarvan wij denken dat die uitstekende en betrouwbare reputatie hebben, op alle gebieden: materialen, constructie en productie. Omdat Jaguar continu werkt aan het verbeteren van de modellen en uitvoeringen komt het voor dat wij interessante ontwikkelingen met terugwerkende kracht willen doorvoeren in de modellen. Dat betekent modificaties die uw auto nog beter maken. Wij zijn groot voorstander van het aanbieden van een technische update voor uw auto. Het zijn permanente verbeteringen die het rijgedrag en rijcomfort van uw Jaguar ten goede komen.

De 3 jaar durende Jaguar garantie

Voor het doorvoeren van een technische update roepen wij u op om even langs te komen met uw auto. Wij verzorgen de upgrade en beschikt meteen over de laatste nieuwe technologische snufjes. In het geval dat wij het onderhoud van uw Jaguar verzorgen, nemen wij tijdens een onderhoudsbeurt de upgrade van uw Jaguar automatisch mee. U hoeft daarvoor dan niet apart langs te komen.

De uitgebreide Jaguar garantie heeft een duur van drie jaar. Mochten er mooie technische ontwikkelingen zich voordoen na die drie jaar, dan wordt u nog steeds uitgenodigd voor de technische update. Het is afhankelijk van de update of uw auto hiervoor in aanmerking komt. Over het algemeen is de upgrade van uw auto kosteloos. Dat geldt ook voor auto’s die ouder zijn dan drie jaar. Informeer naar de voorwaarden bij onze servicemedewerkers.