Fabrieksmodificaties Land Rover

Fabrieksmodificaties Land Rover

Een technische update van uw Land Rover verbetert het rijcomfort en -gedrag

Zodra de nieuwe Land Rover of Range Rover aan u wordt overgedragen, kunt u absoluut rekenen op een auto die voldoet aan de laatste stand van de techniek. U heeft een auto gekocht met de meest kwalitatief hoogwaardige technieken. Wij denken dat we daarmee een uitstekende en betrouwbare reputatie hebben opgebouwd, en wel op alle gebieden: materialen, constructie en productie. Omdat Land Rover dagelijks werkt aan het innoveren en verbeteren van de auto’s gebeurt het wel eens dat wij interessante ontwikkelingen met terugwerkende kracht willen doorvoeren. Dat betekent dat we modificaties doorvoeren die uw auto nog beter maken. Daarom zijn wij groot voorstander van het aanbieden van een technische update voor uw auto. Het zijn altijd verbeteringen die het rijgedrag en rijcomfort van uw Land Rover of Range Rover ten goede komen.

Voor het updaten van uw Land Rover vragen wij eerst uw goedkeuring

Voor het technische updaten van uw voertuig roepen wij u persoonlijk op om langs te komen met uw auto. Wij verzorgen, na uw goedkeuring uiteraard, de upgrade en zo beschikt uw auto meteen over de laatste nieuwe technologische snufjes. In het geval dat wij het onderhoud van uw Land Rover verzorgen, nemen wij tijdens een regulier onderhoudsbeurt de upgrade van uw Land Rover mee. Vanzelfsprekend stellen wij u hiervan op de hoogte. Voordeel is dat u daarvoor dan niet apart langs hoeft te komen.

De uitgebreide Land Rover garantie heeft een duur van drie jaar. Mochten er zich interessante technische ontwikkelingen voordoen na die drie jaar, dan krijgt u nog steeds de uitnodiging voor de technische update. Het is afhankelijk van de inhoudelijke update of uw auto hiervoor in aanmerking komt. Over het algemeen is de upgrade van uw auto kosteloos. Dat geldt ook voor auto’s die ouder zijn dan drie jaar. Informeer naar de voorwaarden bij onze servicemedewerkers.