Jaguar assistance

aguar assistance bij Knook Breda

Jaguar assistance hulp bij pech onderweg

Kwaliteit en service horen bij Jaguar. Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat elke nieuwe Jaguar (geleverd door Jaguar Nederland) een uitgebreid hulpverleningspakket krijgt voor bijvoorbeeld pech onderweg. Het pakket is geldig gedurende een periode van drie jaar na datum aflevering. U kunt dan rekenen op perfecte hulpverlening bij mogelijke pech. De service wordt uitgevoerd door gecertificeerde Jaguar specialisten. Zij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer verder kunt.

De Jaguar Assistance voorwaarden in het kort

Jaguar Assistance kan per jaar verlengd worden voor € 137,- per 12 maanden. Voorwaarde is dat u uw Jaguar in onderhoud heeft bij een officiële Jaguar dealer zoals Knook in Breda of een Erkend Reparateur. De auto mag niet ouder zijn dan 10 jaar. De service wordt alleen aangeboden voor auto’s met minder dan 250.000 km. De service geldt in heel Europa.

Met uw Jaguar aan de kant van de weg. Bel Jaguar Assistance

Stel u komt stil te staan naast de kant van de weg, dan kunt u het beste direct contact zoeken met Jaguar Assistance. De hulpverlening is dag en nacht bereikbaar. De medewerker die u aan de telefoon krijgt, zal de service meteen in gang zetten.

Jaguar Assistance is bereikbaar op:
Vanuit Nederland: 0800 – 099 8808
Vanuit het buitenland: +31 592 – 390 857

Houdt de volgende gegevens bij de hand:
• Uw naam of de naam van de eigenaar van de auto;
• De locatie waar de auto zich bevindt;
• Een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent;
• Het chassisnummer/kenteken/model van de auto;
• Een korte omschrijving van het probleem

De medewerkers van Jaguar Assistance spreken en verstaan meerdere talen. Laat hen de hulpverlening voor u regelen, want mogelijke acties die uzelf neemt en waar kosten aan verbonden zijn, worden niet vergoed.

Laat u bij uw Jaguar dealer informeren over de overige aspecten van Jaguar Assistance, zoals vervoer naar een regionaal Jaguar Centrum in de buurt en vervangend vervoer, repatriëring van de auto of hotelverblijf.
De gedetailleerde voorwaarden van Jaguar Assistance vindt u hier