Jaguar E-PACE – Compacte Performance SUV

De Jaguar E-PACE, een compacte vijfzits SUV, combineert het design en het prestatieniveau van een Jaguar met ruimte, praktisch gebruiksgemak, connectiviteit en vierwielaandrijving.

Voor het design van de carrosserie diende de Jaguar F-TYPE als inspiratiebron. Dat is te zien aan de kenmerkende Jaguar-grille, de gespierde proporties, de korte overhang voor en achter en de krachtig ogende welvingen. De tegen meerprijs leverbare lichtmetalen 21-inchwielen geven de E-PACE een zelfverzekerde, doelgerichte uitstraling. Het is overduidelijk dat deze auto veel rijdynamiek biedt. Het DNA van Jaguar komt ook tot uiting in de dynamische vorm van de daklijn en de kenmerkende vorm van de zijruiten.

Een cockpit waarin de bestuurder centraal staat, vormt het hart van een ruime gezinsauto. De nieuwe E‑PACE combineert dit met Jaguar’s fameuze rijbeleving, praktische functionaliteit en een in deze klasse toonaangevende berg- en bagageruimte. De All-New Jaguar E‑PACE presenteert een totaal new interpretatie van het compacte SUV-concept.

Een opwindende, instinctieve rijbeleving is geïntegreerd in het DNA van elke Jaguar. Maak kennis met de Nieuwe E‑PACE, de compacte SUV met het hart van een Jaguar.

Prijslijst

Brochure

Configureer / Offerte

Vraag een proefrit aan