De Jaguar F-TYPE: een pure sportwagen van Jaguar

Bij het ontwerpen van de Jaguar F-TYPE is uitgegaan van de principes kracht, wendbaarheid en herkenbaarheid. Het model moest vanzelfsprekend de uitstraling, het gevoel en die herkenbare rijervaring van Jaguar in zich krijgen. De Jaguar F-TYPE is dan ook de echte sportwagen onder de Jaguars geworden. Het model heeft niet zomaar de naam Jaguar F-TYPE gekregen, het heeft die prachtige naam uit de Jaguar stamboom verdiend. De Jaguar F-TYPE is te verkrijgen als coupé en in een convertible uitvoering.

De Jaguar F-TYPE zit vol innovatieve toepassingen en dat ervaart u op de weg

De creatie van de Jaguar F-TYPE is een verzameling van innovatieve technische snufjes die het rijcomfort tot een puur genot maken en ervoor zorgt dat u als autoliefhebber de ultieme Jaguar rij beleving zult ervaren. Zo is het hart (de motor) van de Jaguar F-TYPE uitgevoerd met een zogenoemde supercharger. Dat houdt in dat u kunt rekenen op veel koppel bij elk gewenst toerental. De motor reageert supersnel op hetgeen de bestuurder vraagt. Zo is de tijd tussen de vraag om vermogen en het leveren van vermogen door de motor, tot een minimum teruggebracht. Zo kunt u snel optrekken en manoeuvres uitvoeren in het verkeer. De Jaguar F-TYPE ligt zeer goed op de weg, een sportauto waar u in alle weersomstandigheden uitermate goed mee uit de voeten kunt.
U kunt gegarandeerd rekenen op de kracht, snelheid en de wegligging van de Jaguar F-TYPE.

Voor de Jaguar F-Type Coupé en de Convertible is er de keuzemogelijkheid uit drie innovatieve motoren. Zo is er altijd een type dat perfect aansluit op uw rijgedrag en persoonlijke rij wensen: kiest u voor relaxed cruisen of juist voor het sportieve weggedrag? Daarnaast behoort ook een handgeschakelde versie en vierwielaandrijving tot de mogelijkheden.

 

 

Proefrit aanvragen

Brochure

Prijslijst