Maak kennis met de I‑PACE Concept, de eerste volledig elektrische auto van Jaguar. In maart 2018 introduceren wij het productiemodel van de I‑PACE Concept en daarmee de ultieme elektrische performance SUV.

Jaguar I-PACE Concept

De I-PACE Concept is een elektrische auto die opwindende Jaguar prestaties biedt. Onze eerste elektrische auto, verkrijgbaar vanaf juni 2018, ontwikkelt een koppel van 700 Nm en  een vermogen 294 kW (400 pk) vanaf stationair toerental. Accelereren van 0-100 km/h gaat daardoor in circa 4 seconden. De actieradius van de Jaguar I-PACE Concept  bedraagt volgens de gecombineerde Europese NEDC-cyclus meer dan 500 km. Met een gemiddelde lengte van de rit naar het werk van 40 tot 50 km zullen de meeste eigenaren slechts een keer per week de batterijen moeten opladen. De combinatie van baanbrekende technologie en toekomstgericht design levert een rijbeleving op die onmiskenbaar Jaguar is, maar dan zonder emissies. Met de huidige belastingplannen betekent dat voor Nederland een fiscale bijtelling van slechts 4% voor de komende 5 jaar, mits geregistreerd in 2018.

Door zijn spectaculaire proporties, mogelijk gemaakt door de elektrische technologie, wordt met de I‑PACE Concept een nieuw tijdperk ingeluid in de evolutie van het unieke design-DNA van Jaguar.

Alles in het design is gericht op pure opwinding; van de proporties van de innovatieve aluminium architectuur tot de dynamische handling en de praktische functionaliteit voor dagelijks gebruik.

Vanbinnen is de I‑PACE Concept even ruim als sportief. Omdat er geen ruimte nodig is voor een verbrandingsmotor, is het interieur bijzonder ruim, met vijf volwaardige zitplaatsen en luxueuze beenruimte voor de achterpassagiers. Iedereen ervaart Jaguar’s onmiskenbare flair voor design en onberispelijk vakmanschap.

Wilt u gegarandeerd zijn dat uw Jaguar I-PACE in 2018 geleverd wordt en maximaal profiteren van de fiscale voordelen? Reserveer dan nu uw productieplaats!

 

Contact Ons

Reserveer hem nu!

Brochure

Houd mij op de hoogte

Volledig persbericht