New Jaguar I-PACE 

Het rijgevoel van een Jaguar kent geen gelijke. De introductie van elektrische aandrijving verandert daar niets aan. De nieuwe Jaguar I‑PACE is een volledig nieuw ontworpen, pure Battery Electric Vehicle (BEV). Spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden – de Jaguar I-PACE is ’s werelds slimste sportauto met vijf zitplaatsen.

Actieradius
Een volledige acculading maakt een actieradius mogelijk van 470 km volgens de WLTP-rijcyclus.

Prestaties
De I‑PACE wordt aangedreven door twee elektromotoren met synchrone permanente magneet. Deze motoren genereren samen 294 kW (400 pk) en een koppel van 696 Nm, en zijn vergelijkbaar met de technologie die wordt gebruikt in de I‑TYPE Formule E‑raceauto. Met een direct koppel en All Wheel Drive-tractie kan de I‑PACE accelereren als een sportauto. Hij accelereert naar 100 km/h in 4,8 seconden.

Inspirerend lijnenspel
Met het elegante, zeer aërodynamische design met een lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29 Cd is de I‑PACE gemaakt om nog gemakkelijker door de lucht te snijden, voor optimale stabiliteit en maximale actieradius. De I‑PACE ziet er vanuit elk gezichtspunt geweldig uit dankzij zijn doorlopende taillelijn, krachtige luchtuitlaat in de motorkap en markante achterflanken.

Oogstrelend interieur
De I‑PACE biedt een naadloze combinatie van technologie en royale ruimte. Het interieur heeft een strak en opgeruimd ontwerp, met plezierig aanvoelende interieurelementen en vloeiende lijnen. Door de aard van de elektrische aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar, zodat het interieur van de I‑PACE meer vrijheid biedt voor maximaal comfort.

Wie rijdt in een I‑PACE, profiteert van de financiële voordelen waarop eigenaars van elektrische auto’s recht hebben. Stimuleringsregelingen die de dagelijkse rijbeleving aangenamer en kostenefficiënter maken.

Wilt u gegarandeerd zijn dat uw Jaguar I-PACE in 2018 geleverd wordt en maximaal profiteren van de fiscale voordelen? Reserveer dan nu uw productieplaats!

 

Contact Ons

Reserveer hem nu!

Brochure

Prijslijst