De Jaguar XF Sportbrake: veelzijdig en dynamisch

Het design van de nieuwe XF Sportbrake combineert elementen van een coupé met een krachtig gevoel van dynamiek. Een onmiskenbare auto dankzij aerodynamisch gevormde flanken, krachtige taillelijn, naadloos geïntegreerde achterspoiler, lange roofrails en LED-achterlichten met Jaguar F-Type elementen erin. De XF Sportbrake heeft een uniek design, maar wel herkenbaar als een Jaguar dankzij het door de Jaguar F-Type geïnspireerde design.

Ruimtelijk en licht, dat is de Jaguar XF Sportbrake

Het optionele vaste, glazen panoramadak van 1,6 m2 biedt een ononderbroken zicht op de omgeving. Het panoramadak is de grootste in zijn klasse en is uit één stuk glas vervaardigd. Als optie is ook een zonwering met hand-free functie beschikbaar. Deze kan worden geopend en gesloten met een ‘swipebeweging’ van uw hand.

Het interieur van de XF Sportbrake is ontworpen om aan alle lifestyle eisen te voldoen. De bagageruimte biedt een inhoud van 560 liter en met de achterbank neergeklapt creëert u een ruimte van twee meter lang en meer dan een meter breed op het smalste punt. In totaal biedt de XF Sportbrake u dan een royale inhoud van 1.675 liter. Daarbij is er nog een opbergruimte onder de vloer. Ontgrendelen van de achterbank gaat via een doordachte en gemakkelijk toegankelijke afstandbediening in de bagageruimte. De auto is standaard uitgerust met elektrische achterklepbediening voor extra gemak bij in- en uitladen.

Comfortabel rijden

Zelfs als de XF Sportbrake volledig is beladen, blijven het comfort en rijgedrag behouden door luchtvering met niveauregeling op de achteras. Het systeem dat standaard op de Sportbrake zit en niet beschikbaar is op de Berline, stuurt automatisch meer lucht naar de luchtvering om het gewicht van zware lading te compenseren. Hierdoor blijven de wielophanging en rijhoogte in balans.

Proefrit aanvragen

Brochure

Prijslijst