Jaguar XF: het plaatje van Jaguar met progressieve rijstijl

Herken de eigentijdse schoonheid van Jaguar in de nieuwe XF. De Jaguar XF is gecreëerd als een strak en gespierd model. Onmiskenbaar een plaatje dankzij de doordachte gelijnde glooiingen die het assertieve karakter tot leven brengen. De stevige, rechte grille en gelijnde powerbulge op de motorkap staan garant voor krachtig rijgedrag. Verder loopt er over de hele lengte van de carrosserie een elegante boog die eindigt in de unieke, in de flanken doorlopende LED-achterlichten. De Jaguar XF is een uniek model, maar wel herkenbaar als Jaguar dankzij het door de Jaguar F-type geïnspireerde design.

Royale ruimte en vrijheid, dat is de Jaguar XF

De nieuwe Jaguar XF is rank en sportief. De progressieve vorm zorgt voor bijzonder goede aerodynamica. Zo beweegt de auto soepel en elegant over de weg en heel efficiënt ‘door de lucht’. Reken maar op verminderd brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.
Laten we het hebben over de rijstijl van de Jaguar XF: dit model van Jaguar straalt zelfverzekerdheid, karakter en vrijheid uit. Het pittige rijgedrag voelt u direct, zodra u het gaspedaal intrapt. Dat wordt genieten! Ongeacht van de plek in de Jaguar XF waar u plaatsneemt, zorgt het unieke XF design voor veel natuurlijk licht en kunt u het grondige vakmanschap van Jaguar ervaren: royale sfeer van ruimte en vrijheid.

 

Proefrit aanvragen

Brochure

Prijslijst

Prijslijst Corporate Editions

Prijslijst Pro Edition