Jaguar XF: het plaatje van Jaguar met progressieve rijstijl

Herken de eigentijdse schoonheid van Jaguar in de nieuwe XF. De Jaguar XF is gecreëerd als een strak en gespierd model. Onmiskenbaar een plaatje dankzij de doordachte gelijnde glooiingen die het assertieve karakter tot leven brengen. De stevige, rechte grille en gelijnde powerbulge op de motorkap staan garant voor krachtig rijgedrag. Verder loopt er over de hele lengte van de carrosserie een elegante boog die eindigt in de unieke, in de flanken doorlopende LED-achterlichten. De Jaguar XF is een uniek model, maar wel herkenbaar als Jaguar dankzij het door de Jaguar F-type geïnspireerde design.

Royale ruimte en vrijheid, dat is de Jaguar XF

De nieuwe Jaguar XF is rank en sportief. De progressieve vorm zorgt voor bijzonder goede aerodynamica. Zo beweegt de auto soepel en elegant over de weg en heel efficiënt ‘door de lucht’. Reken maar op verminderd brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.
Laten we het hebben over de rijstijl van de Jaguar XF: dit model van Jaguar straalt zelfverzekerdheid, karakter en vrijheid uit. Het pittige rijgedrag voelt u direct, zodra u het gaspedaal intrapt. Dat wordt genieten! Ongeacht van de plek in de Jaguar XF waar u plaatsneemt, zorgt het unieke XF design voor veel natuurlijk licht en kunt u het grondige vakmanschap van Jaguar ervaren: royale sfeer van ruimte en vrijheid.

De Jaguar XF Sportbrake: veelzijdig en dynamisch

Het design van de nieuwe XF Sportbrake combineert elementen van een coupé met een krachtig gevoel van dynamiek. Een onmiskenbare auto dankzij aerodynamisch gevormde flanken, krachtige taillelijn, naadloos geïntegreerde achterspoiler, lange roofrails en LED-achterlichten met Jaguar F-Type elementen erin. Net als de XF heeft de XF Sportbrake een uniek design, maar blijft het herkenbaar als een Jaguar dankzij het door de Jaguar F-Type geïnspireerde design.

Ruimtelijk en licht, dat is de Jaguar XF Sportbrake

Het optionele vaste, glazen panoramadak van 1,6 m2 biedt een ononderbroken zicht op de omgeving. Het panoramadak is de grootste in zijn klasse en is uit één stuk glas vervaardigd. Als optie is ook een zonwering met hand-free functie beschikbaar. Deze kan worden geopend en gesloten met een ‘swipebeweging’ van uw hand.

Het interieur van de XF Sportbrake is ontworpen om aan alle lifestyle eisen te voldoen. De bagageruimte biedt een inhoud van 560 liter en met de achterbank neergeklapt creëert u een ruimte van twee meter lang en meer dan een meter breed op het smalste punt. In totaal biedt de XF Sportbrake u dan een royale inhoud van 1.675 liter. Daarbij is er nog een opbergruimte onder de vloer. Ontgrendelen van de achterbank gaat via een doordachte en gemakkelijk toegankelijke afstandbediening in de bagageruimte. De auto is standaard uitgerust met elektrische achterklepbediening voor extra gemak bij in- en uitladen.

Comfortabel rijden

Zelfs als de XF Sportbrake volledig is beladen, blijven het comfort en rijgedrag behouden door luchtvering met niveauregeling op de achteras. Het systeem dat standaard op de Sportbrake zit en niet beschikbaar is op de Berline, stuurt automatisch meer lucht naar de luchtvering om het gewicht van zware lading te compenseren. Hierdoor blijven de wielophanging en rijhoogte in balans.

 

Proefrit aanvragen

Brochure

Prijslijst