Land Rover assistance

Land Rover assistance

Land Rover Assistance voor als u pech onderweg heeft

Ook al rijdt u Land Rover, het valt niet altijd uit te sluiten: pech onderweg. Voor die momenten dat u overvallen wordt door pech aan uw auto is er de noodhulp service van Land Rover. Land Rover Assistance zorgt ervoor dat u snel en efficiënt weer op pad kunt gaan.
De hulpverlening voor onderweg werkt in vrijwel alle Europese landen. U als Land Rover eigenaar kunt hiervan tot drie jaar na afgiftedatum van de nieuwe Land Rover gebruik maken. Er zit ook een maximum aan het aantal kilometers op de teller, namelijk 100.000. Heeft u meer kilometers gereden met uw Land Rover dan kunt u niet meer kosteloos aanspraak maken op Land Rover Assistance.

De kosteloze hulpverlening houdt in dat u 24/7 kunt rekenen op de beste service onderweg. Gecertificeerde technici komen zo snel mogelijk naar de plaats van het pechgeval en zullen hun uiterste best doen ter plekke de auto te repareren en rijklaar te maken. Hiervoor gebruiken zij altijd de originele Land Rover onderdelen.

Wat te doen in geval van pech met uw Land Rover

Neem direct contact op met Land Rover Assistance. De service is dag- en nacht bereikbaar.
Vanuit Nederland: 020 – 851 22 82
Vanuit het buitenland: +31 – 20 – 851 22 82
Houdt de volgende gegevens bij de hand:
• Uw naam of de naam van de eigenaar van de auto;
• De plaats waar de auto zich bevindt;
• Het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent;
• Het chassisnummer/kenteken/model van de auto;
• Een beschrijving van het probleem.

De medewerkers spreken de meest gangbare talen. Wij verzoeken u in een pechgeval zelf verder geen maatregelen te nemen. Extra kosten die u dan maakt, worden namelijk niet vergoed.
Als de auto niet ter plaatse gerepareerd kan worden, dan zorgt Land Rover Assistance ervoor dat uw auto en passagiers (kosteloos) naar de dichtstbijzijnde Land Rover dealer worden gebracht. Mogelijk vervangend vervoer of een hotelovernachting wordt ook voor u georganiseerd. Dit geldt ook voor repatriëring van de Land Rover. Vraag gerust naar de voorwaarden.