New Land Rover Discovery Sport

De meest veelzijdige compacte SUV

De nieuwe Discovery Sport combineert een rank en aërodynamisch silhouet met legendarische Land Rover capaciteiten en een flexibel interieur. Het resultaat is een fraaie auto die tot zoveel meer in staat is.

De Discovery Sport onderscheidt zich door markante contouren, perfect afgestemde verhoudingen en kenmerkende designelementen. Met de flexibiliteit van de optionele 5+2-zits interieurconfiguratie, slimme opbergoplossingen en genoeg ruimte voor iedereen, is de Discovery Sport veelzijdig in zijn design.

5 ZITPLAATSEN – 117liter Bagageruimte

Neem alle extra bagage mee die u wenst. De standaard vijf-zits interieurconfiguratie biedt een bruto inhoud van 1.179 liter

2 ZITPLAATSEN – 179liter Bagageruimte

Wanneer u de tweede zitrij neer klapt, kunt u gemakkelijk grotere voorwerpen meenemen. De bruto inhoud van de bagageruimte wordt dan 1.794 liter. De inhoud volgens de VDA-norm wordt dan 1.574 liter.

Evenals de nieuwe Range Rover Evoque beschikt de nieuwe Discovery Sport optioneel ook over de Clearsight Achteruitkijkspiegel. Met deze achteruitkijkspiegel die eenvoudig omschakelt naar een camerabeeld wat wordt gecreëerd door een camera in de antenne heeft u altijd onbelemmerd zicht op de weg achter u. Ongeacht wie of wat zich achter u in de auto bevindt.

MOTOREN

De nieuwe benzine- en dieselmotoren zijn ontworpen voor een schone en efficiënte verbranding.
Het Mild-Hybrid-systeem (MHEV) draagt niet alleen bij aan het reduceren van het brandstofverbruik en de CO2-emissies, maar vervangt en slaat energie op die normaal gesproken verloren gaat tijdens het afremmen of uitrollen en weet deze vervolgens te hergebruiken.

INFOTAINMENT

De nieuwe Discovery Sport werkt tegenwoordig ook met het connectieve InControl Touch Pro systeem wat we al kennen uit andere Land Rover modellen. Actuele verkeersinformatie en de zoekfunctie zijn eenvoudig toegankelijk met Connected Navigation Pro en het Online Pack. Sla uw favoriete bestemmingen op, gebruik pinch-, swipe- en zoomcommando’s voor eenvoudige kaartverkenning, en blijf up‑to‑date met Map Care. Voor uw gebruiksgemak zijn in het met leder beklede stuurwiel belangrijke bedieningstoetsen geïntegreerd, waaronder die voor media en telefoon.

Met behulp van uw smartphone of smartwatch kunt u vooraf de climate control instellen, uw auto vergrendelen of ontgrendelen en uw afgelegde routes bijhouden. De app is compatible met de meeste smartphones, Android WearTM of Apple Watch®.

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT IS LEVERBAAR VANAF €54.800,-

Die nieuwe Brochure en Prijslijst volgen zo spoedig mogelijk.
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de onderstaande “Contact”button.

 

Contact

Proefrit aanvragen