Markant en individueel: een pure Range Rover in compact formaat

De Range Rover Evoque vormt een krachtige evolutie van Range Rover design. Met zijn sterk oplopende taillelijn, die als een krachtige ‘schouder’ over de lengte van de auto loopt, en de markant aflopende lijn van het zwevende dak combineert de Range Rover Evoque een bijzonder dynamisch silhouet met een krachtige en sportieve houding.

Range Rover Evoque is de next level in Range Rover design

Met zijn markante silhouet, krachtige schouderprofiel en aflopende daklijn onderscheidt de Range Rover Evoque zich op unieke wijze van zijn concurrenten. Of u nu op ontdekkingsreis gaat in onbekende steden of graag gezien wilt worden op de juiste locaties: de Range Rover Evoque is overal voor in. Het model biedt een perfecte balans tussen karakteristiek exterieurdesign, prachtige interieurdetails, capaciteiten en prestaties, en sluit daarmee aan op een moderne lifestyle.

De Range Rover Evoque Convertible is een auto voor alle seizoenen.

Het model is een unieke combinatie van toonaangevend design en hoogwaardige technologie, en voegt een nieuwe dimensie toe die de uitstraling en aantrekkingskracht van de Range Rover Evoque versterkt. De Range Rover Evoque heeft een onmiskenbaar stempel gedrukt op het compacte suv-segment. Zijn designelementen – markante lijnen, gespierde schouders en aflopend dak – zijn synoniem geworden met stijl en een eigentijdse urban lifestyle.

Nu gaat de auto nog een stap verder. De nieuwe Range Rover Evoque convertible, beschikbaar als SE Dynamic en HSE Dynamic, is de eerste premium compacte convertible-SUV en zet nieuwe maatstaven in design, capaciteiten en puur rijplezier.

 

Contact

Proefrit aanvragen

Brochure

Prijslijst

Evoque Urban Series