PHEV? Dit is PHEV!

Body

PHEV: Plug-in Hybrid Electric Vehicle

De PHEV's beschikken over een verbrandingsmotor en een elektromotor op de achteras. Door de toevoeging van een elektromotor kan de aandrijflijn uitzonderlijke rijeigenschappen combineren met een lager brandstofverbruik. Wanneer de accu bijna leeg is, worden de voorwielen aangedreven. Door een verbrandingsmotor te combineren met een elektromotor voor optimale efficiency en prestaties, biedt de PHEV het beste van beide technologieën. In de elektrische EV-modus biedt de PHEV een vrijwel geluidloos rijcomfort, met voor optimaal raffinement een naadloze overgang tussen aandrijving door de benzinemotor of de elektromotor.

U bepaalt zelf hoe u wilt rijden. Selecteer de standaard rijmodus, waarin rijden op benzine wordt gecombineerd met elektrisch rijden, of kies de EV-modus voor volledig elektrisch rijden.

De PHEV biedt nauwkeurige en compromisloze capaciteiten en prestaties, en is volledig berekend op offroad-situaties zoals waden1 of rijden over een dik pak sneeuw.

We hebben momenteel een breed aanbod aan PHEV's aan zowel Jaguar als Land Rover zijde.

Bij Jaguar zijn zowel de F-PACE als de E-PACE beschikbaar in een PHEV uitvoering. De Jaguar I-PACE is volledig elektrisch!

Land Rover biedt momenteel de Defender 110, Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Velar, Range Rover Sport en de Range Rover aan in een Plug-in Hybrid versie.