Maak kennis met de I‑PACE Concept, de eerste volledig elektrische auto van Jaguar. In de tweede helft van 2017 introduceren wij het productiemodel van de I‑PACE Concept en daarmee de ultieme elektrische performance SUV.

I-PACE Concept

De I-PACE Concept is een elektrische auto die opwindende Jaguar prestaties biedt. Onze eerste elektrische auto, verkrijgbaar vanaf de tweede helft van 2018, ontwikkelt een koppel van 700 Nm en  een vermogen 294 kW (400 pk) vanaf stationair toerental. Accelereren van 0-100 km/h gaat daardoor in circa 4 seconden. De actieradius van de Jaguar I-PACE Concept  bedraagt volgens de gecombineerde Europese NEDC-cyclus meer dan 500 km. Met een gemiddelde lengte van de rit naar het werk van 40 tot 50 km zullen de meeste eigenaren slechts een keer per week de batterijen moeten opladen. De combinatie van baanbrekende technologie en toekomstgericht design levert een rijbeleving op die onmiskenbaar Jaguar is, maar dan zonder emissies.

Met de huidige belastingplannen betekent dit voor Nederland een fiscale bijtelling van slechts 4%!

Wilt u een productieplaats reserveren om als eerste over de Jaguar I-PACE te beschikken of bent u nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk de volledige I-PACE productpagina.

 

Ontdek de Jaguar I-PACE Concept