Protech

Jaguar protech bij Knook Breda

Protech is de meest effectieve lakbehandeling van nu

Autorijden brengt een flinke hoeveelheid risico’s met zich mee. Ook de gelakte oppervlakte van uw auto verdient een goede bescherming op verontreiniging, krassen, insecten en hars. Bovendien is de zon een grote bedreiging voor het behoud van de authentieke kleur van de lak. Met een Protech lakbehandeling voorkomt u onzuiverheden en behoudt u de kleur en glans van uw Jaguar of Land Rover. Protech heeft namelijk de eigenschap om water en vuil af te stoten. Bovendien gaat het wassen van uw auto een stuk gemakkelijker als de lak is voorzien van de Protech laag. Probeer het maar uit. U zult versteld staan van het goede resultaat.

De Protech lakbehandling vermindert lakveroudering met wel 10 jaar

Heeft u uw nieuwe auto voorzien van een Protech lakbehandeling, dan krijgt u 5 jaar garantie op kleur en glans van de behandelde oppervlakten. De garantie geldt niet voor de lak van oudere auto’s. Dankzij het toepassen van deze behandeling veroudert de lak 10 keer minder snel dan een onbehandelde lak.

Wilt u meer informatie over de Protech lakbehandeling? Neem dan vandaag nog contact op met onze servicemedewerkers. Zij kunnen u tot in detail informeren over de behandeling en indien gewenst geven zij u referenties.