Gezondheid boven alles; onze covid-19 maatregelen.

Onze showroom en werkplaats zijn op afspraak te bezoeken. Recreatief bezoek is niet mogelijk. 

VERKOOP NIEUW EN GEBRUIKT

Onze showroom is op afspraak geopend voor zowel zakelijke als particuliere afspraken. Voor het maken van een afspraak belt u met +31 (0) 76 5714 888 of mail naar info@knook-jaguarlandrover.nl

Ook blijven wij online en op afstand beschikbaar voor al uw vragen. Al onze voorraadauto’s zijn uitgebreid gefotografeerd. U kunt de kleinste details online bekijken en meteen alle informatie raadplegen. Kijk voor het complete aanbod op onze website.

Heeft u een specifieke auto op het oog? Wij presenteren deze ook graag digitaal via video, WhatsApp, Zoom, Teams of Skype. Ook kunnen we, in overleg, de auto naar u toe brengen voor een proefrit.

Is het tijd om uw reeds aangekochte auto af te leveren? Dit kunnen wij weer in onze vernieuwde afleverruimte doen!

ONDERHOUD EN REPARATIE

Onze werkplaats is van maandag tot en met donderdag van 08.00-17:00uur en op vrijdag van 08:00-16:00uur geopend voor reparatie en onderhoud. Op zaterdag is de werkplaatsreceptie geopend van 9:00 tot en met 15:00uur.

De receptie ziet er momenteel anders uit door een aantal aanpassingen. Zo houden we natuurlijk 1,5 meter afstand en verzoeken we u uitsluitend per pin te betalen. De koffiehoek is geopend en hier kunt u in alle rust en veiligheid werken. Ook hier houden we de 1,5 meter afstand.

Onze medewerkers werken uitsluitend met beschermende materialen, zoals mondkapjes en beschermhoezen. Wij desinfecteren uw auto zowel bij ontvangst als nadat wij er aan gewerkt hebben of bij haal- en brengservice zorgvuldig. Zo kunt u uw auto veilig brengen voor werkzaamheden en ook weer veilig in ontvangst nemen.

Maak ook telefonisch én online uw werkplaatsafspraak.

ALGEMENE MAATREGELEN BIJ KNOOK BREDA

  • Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en nemen niet plaats naast u in de auto.
  • Onze medewerkers en bezoekers dragen een mondkapje als zij zich in het pand bewegen.
  • Alle contactpunten binnen ons pand worden dagelijks gereinigd.

Tot snel!

Team Knook