Nieuws

Nieuws

Image
Gastvrouw

Vacature Gastvrouw/heer parttime

Zorg jij er met je sprankelende persoonlijkheid voor dat klanten zich direct welkom voelen? Ben je representatief en gastvrij? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Image
Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is het zorgen voor evenwicht tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. Hier zijn wij met Jaguar Land Rover Knook Breda ook intensief mee bezig; duurzaam ondernemen. Sinds juli 2021 hebben wij een samenwerking met het Stedelijk Museum in Breda.

Image
select

Knook breidt uit!

Knook Select. Ontstaan uit onze liefde voor auto’s. Ontstaan vanuit onze passie en hartstocht voor unieke auto’s. Altijd op zoek naar een auto waar er maar een van is. Een auto die emoties oproept. Een auto die je hart sneller laat knoppen. Sinds 1 juli 2019 is Knook Select een feit!

Image
Christ

Vacature Autotechnicus

Heb jij olie in je aderen en ben jij die zelfstandige autotechnicus waar wij naar opzoek zijn? Kom dan met ons in contact!

Image
Bas

De Knook Kennismakingsbeurt

Onze werkplaats is ondanks deze bijzondere tijd en bijbehorende maatregelen ‘gewoon’ geopend om u mobiel te houden!

Image
V

PHEV? Dit is PHEV!

PHEV: Plug-in Hybrid Electric Vehicle

Image
R

De toekomst van modern luxury!

Jaguar Land Rover kondigt nieuwe toekomstplannen aan waarmee onze merken invulling geeft aan de toekomst van modern luxury door design. Dankzij de strategie ‘Reimagine’ krijgen de merken Jaguar en Land Rover een geheel eigen invulling.

Image
d

Lockdown Health Check

Op een auto die door ons wordt onderhouden kunt u altijd vertrouwen, ook in deze periode waarin uw auto vaker en langer stilstaat dan normaal.