Over Knook Breda

Knook Breda is in 1972 van start gegaan als een van de eerste Land Rover-dealers in Nederland. In een ietwat verouderde showroom bouwde Gerard Knook het bedrijf uit naar begrip in onze regio.
In 2002 verhuisden we naar onze huidige locatie aan de Veldsteen in Breda. Hier bouwde Gerard Knook een van de eerste Experience Centre. Vanaf dit jaar nam zijn dochter Renata Knook, die inmiddels al enkele jaren werkzaam was binnen dit familiebedrijf, het stokje van haar vader over. Jaguar Knook bedient een prachtig klantenbestand in de driehoek Breda – Tilburg – Roosendaal en ver daarbuiten. En dat doen we met veel plezier.

Jarenlang hebben wij vanaf de zijlijn mogen genieten van de fraaie Jaguar modellen die door Jaguar Land Rover werden uitgebracht. De slimme toegepaste techniek is ons van binnen en buiten bekend. Achter de schermen zijn de processen en systemen voor beide merken hetzelfde.

Sinds 1 november 2014 zijn wij dan ook met volle trots aangesteld als Jaguar dealer voor de regio Breda, Roosendaal en Tilburg. Sinds Jaguar in 2002 is samengegaan met Land Rover hebben wij alle ontwikkelingen van het merk op de voet gevolgd.

De medewerkers van Knook Breda zijn verknocht aan Land Rover en inmiddels ook verliefd op Jaguar. Dat kunt u horen, zien en voelen als u onze showroom in Breda bezoekt. Sommige mensen vinden onze liefde misschien te ver gaan, maar die hebben vast nooit in een Jaguar of Land Rover gereden.

Bij kwaliteitsmerken als Jaguar en Land Rover hoort een hoogstaande service. We beseffen dat onze dienstverlening niet ophoudt bij de aflevering van een auto. Daarom doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Met een vriendelijk woord, duidelijke technische adviezen en prettige aftersales bijvoorbeeld.
Uit ervaring weten we dat de meeste Jaguar en Land Rover-rijders mensen zijn die zich graag onderscheiden van de grijze massa. Dat geldt voor ons als dealer eveneens. We streven ernaar om de beste te zijn. Daarom zetten we net dat stapje extra.

Jaguar en Landrover in de driehoek Breda Tilburg Roosendaal

Door Land Rover Nederland zijn we de laatste jaren herhaaldelijk tot beste Land Rover-dealer van Nederland verkozen. Voor ons een belangrijke aanwijzing dat we op het goede pad zitten. Maar we blijven scherp!

Het zal u niet ontgaan zijn dat Jaguar en Land Rover op dit moment veel media aandacht krijgen met de nieuwe modellen die gelanceerd zijn, maar ook op gebied van technologische ontwikkeling en innovaties. Ontwikkelingen die wij, als leergierig familiebedrijf, omarmen en waar wij ons graag in verdiepen en op voorbereiden om het u, op Jaguar Land Rover waardige wijze te kunnen tonen.

Met het voorrecht om de vertegenwoordiger te zijn van deze prachtige merken voor Breda, Tilburg en Roosendaal, is ons bedrijf verbouwd en klaargestoomd voor de toekomst. In de filosofie van de merken kunnen wij u vanaf heden verwelkomen in de nieuwe wereld van Jaguar en Land Rover.