Over Knook Breda

Jaguar Land Rover Knook Breda

Knook Breda is in 1972 van start gegaan als een van de eerste Land Rover-dealers in Nederland. In een ietwat verouderde showroom bouwde Gerard Knook het bedrijf uit naar het begrip in onze regio zoals we het nu kennen.

In 2002 verhuisden we naar onze huidige locatie aan de Veldsteen in Breda. Hier bouwde Gerard Knook een van de eerste Experience Centres van Nederland. Vanaf dit jaar nam zijn dochter Renata Knook, die inmiddels al enkele jaren werkzaam was binnen dit familiebedrijf, het stokje van haar vader over. Tot op heden staat zij nog steeds aan het hoofd van dit echte familiebedrijf en doet zij dit met veel passie en enthousiasme. Deze familiesfeer is ook duidelijk merkbaar wanneer u de showroom van Knook Breda betreedt.

Sinds Jaguar in 2002 is samengegaan met Land Rover hebben wij alle ontwikkelingen van het merk op de voet gevolgd. Jarenlang hebben wij vanaf de zijlijn mogen genieten van de fraaie Jaguar modellen die door Jaguar Land Rover werden uitgebracht. De slimme toegepaste techniek is ons van binnen en buiten bekend. Achter de schermen zijn de processen en systemen voor beide merken hetzelfde. Sinds 1 november 2014 zijn wij dan ook met volle trots aangesteld als Jaguar dealer voor de regio Breda, Tilburg en Bergen op Zoom.

Deze fusie van beide merken leidde ook tot de meest recente verbouwing van het gehele pand en het terrein in 2015. Dit heeft geresulteerd in een uitstraling passend bij beide merken en de Corporate Identity van Jaguar Land Rover wereldwijd. Wij zijn erg trots op ons pand en ontvangen u graag in onze showroom.

Jaguar Land Rover Knook bedient een prachtig klantenbestand in de regio Breda – Tilburg – Bergen op Zoom en ver daarbuiten. En dat doen we met veel plezier.

De medewerkers van Knook Breda zijn verknocht aan Land Rover en inmiddels ook verliefd op Jaguar. Dat kunt u horen, zien en voelen als u onze showroom in Breda bezoekt. Sommige mensen vinden onze liefde misschien te ver gaan, maar die hebben vast nooit in een Jaguar of Land Rover gereden.

Bij kwaliteitsmerken als Jaguar en Land Rover hoort een hoogstaande service. We beseffen dat onze dienstverlening niet ophoudt bij de aflevering van een auto. Daarom doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Met een vriendelijk woord, duidelijke technische adviezen en prettige aftersales bijvoorbeeld. Het persoonlijke aspect is voor ons van groot belang.
Uit ervaring weten we dat de meeste Jaguar en Land Rover-rijders mensen zijn die zich graag onderscheiden van de grijze massa. Dat geldt voor ons als dealer eveneens. We streven ernaar om de beste te zijn. Daarom zetten we net dat stapje extra.

 

Uw Jaguar en Land Rover specialist in de regio:
Breda – Tilburg – Roosendaal

 

Youngtimer Service – Ook voor de Jaguar en Land Rover met ervaring

Jaguar Land Rover Knook Breda is gespecialiseerd nieuwe én gebruikte modellen van beide merken, zowel in de showroom als in onze werkplaats. Knook beschikt over een uitgebreid aanbod aan occasions van beide merken. Hiertoe behoren de meest recente, maar ook de wat oudere modellen. Met uw Jaguar of Land Rover met ervaring kunt u bij ons ook terecht voor reparaties, onderhoud, onderdelen en al uw vragen. Wij beschikken over de kennis, kunde en het materiaal om u zo hierin goed mogelijk van dienst te zijn. Bij Jaguar Land Rover  Knook in Breda zijn alle servicemonteurs opgeleid en gecertificeerd. Dankzij onze kundige servicemonteurs zijn wij in staat om steeds weer uw Jaguar of Land Rover in optimale staat te houden en te onderhouden. Ouderwets goed onderhoud, dit doen wij met een enorme passie.

Winnaarsmentaliteit:

Door Jaguar Land Rover Nederland zijn we de laatste jaren herhaaldelijk tot beste Land Rover-dealer van Nederland verkozen. Voor ons een belangrijke aanwijzing dat we op het goede pad zitten. Maar we blijven scherp!
Met het voorrecht om de vertegenwoordiger te zijn van deze prachtige merken voor Breda, Tilburg en Roosendaal, is ons bedrijf verbouwd en klaargestoomd voor de toekomst. In de filosofie van de merken kunnen wij u vanaf heden verwelkomen in de nieuwe wereld van Jaguar en Land Rover. Het zal u niet ontgaan zijn dat Jaguar en Land Rover op dit moment veel media aandacht krijgen met de nieuwe modellen die gelanceerd zijn, maar ook op gebied van technologische ontwikkeling en innovaties. Ontwikkelingen die wij, als leergierig familiebedrijf, omarmen en waar wij ons graag in verdiepen en op voorbereiden om het u, op Jaguar Land Rover waardige wijze te kunnen tonen.